Anti-Cellulitis Behandeling: Endermologie

Before and after Werking LPG

Wat is cellulitis?

Cellulitis is een typisch vrouwelijk verschijnsel en is het resultaat van vetophoping met vochtretentie in de derma (huid) en de hypodermis (onderhuid). Naarmate de vetcellen (adipocyten) dikker worden, gaan de zakjes waarin ze zitten hun vorm verliezen en beginnen te trekken op de bindweefselstrengen, en dat leidt tot de bekende kuiltjes, putjes in de huid. Hierdoor wordt dan weer de bloedcirculatie geremd, wat onvoldoende afvoer van afvalstoffen uit de stofwisseling voor gevolg heeft. Dit leidt tot verarming en ontsteking van het bindweefsel.

Wat betekent Endermologie – LPG techniek als anti-cellulitis behandeling?

De endermologie-LPG techniek is een mechanische rol–zuig massage waardoor de huid wordt gekneed en gelift. Deze huidgymnastiek draagt bij tot het herstel en de vorming van een mooi bindweefsel en tot een verbeterde bloed –en lymfcirculatie. U krijgt een slanker lichaam en een zachte en stevigere huid. Dit pijnloze procédé verschaft op de koop toe welzijn en relaxatie. Bovendien is er geen medische ingreep vereist en moeten er geen chemische substanties worden ingenomen.

Vervangt endermologie een dieet bij de anti-cellulitis behandeling?

Neen: endermologie werkt doeltreffend in op cellulitis en lichaamsvormen en –volumes. Uw silhouet wordt mooier en steviger. Bij anti-cellulitis behandelingen betekent een goede voedingshygiëne een extra bijdrage bij tot een ideaal gewicht.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van de te behandelen zones. Gemiddeld zijn 15 behandelingen 2x/week voldoende om een mooi resultaat te verkrijgen. Om het effect te behouden wordt één onderhoudsbehandeling om de 14 dagen aangeraden.

↑ Terug naar boven → Prijzen