Permanente Ontharing

IPL Werking
Before and after
Back treatment before and after

Overbeharing is een probleem waar heel wat mensen dagelijks mee worden geconfronteerd. De conventionele ontharingsmethoden zoals scheren, harsen, waxen, elektrische epilatie zijn pijnlijk en veroorzaken vaak roodheid en allergieën te wijten aan abnormale hergroei van het haar.
Eindelijk de eenvoudige en pijnloze ontharingsmethode waarop u wachtte: De Aurora–Elos technologie.

Wat is Aurora Ontharing?

Het Aurora–toestel maakt gebruik van de Elos technologie waarbij gepulseerde lichtenergie en elektrische energiepulsen worden gebruikt om de haarwortels diep onder de huid te vernietigen zonder het omliggende weefsel of de huid te beschadigen.

Welke zones kan men met Aurora behandelen?

De ontharingsapplicator kan aangewend worden op elk lichaamsdeel met sterke haargroei zoals: aangezicht, oksels, armen, benen, bikinilijn, borst, rug, ... De behandeling is afgestemd op alle haar –en huidskleuren, zolang er maar pigment in het haar zit. Grijze haren hebben geen pigment dus reageren die niet op de lichtpulsen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid beharing, de huidskleur, het type haar en de spreiding ervan over het lichaam. Voor een duurzame ontharing dient de haarwortel te worden vernietigd tijdens zijn groeiperiode. Een bepaalde hoeveelheid van onze haren bevindt zich echter in een rustfase. Tijdens deze rustfase kunnen de haartjes niet vernietigd worden (± 20–25%) Het is dus normaal dat na elke behandeling een bepaald percentage teruggroeit. Over het algemeen zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Na elke behandeling groeien de haren minder terug, ze worden ook fijner en lichter. De behandelingen gebeuren met tussenperioden van 6 tot 12 weken, afhankelijk van de lichaamszone. Op het einde van de behandeling zal u vaststellen dat er veel minder haren teruggroeien zodat u zich niet meer hoeft te ontharen.

Zijn er nevenwerkingen?

Er zijn geen nevenwerkingen aangetoond. Soms is er een plaatselijke lichte roodheid van de huid die spontaan verdwijnt. Onmiddellijk na de behandeling kan u uw activiteiten hervatten.

Is de behandeling pijnlijk?

Klassieke ontharing en laserbehandeling kunnen soms pijnlijk zijn. De elektrisch–optische energie van Aurora is vrijwel pijnloos en veroorzaakt slechts een lichte prikkeling.

Clausule

Er is een heel klein percentage van klanten die niet reageren op de behandeling, om welke redenen dan ook. Hormonale problemen kunnen nieuwe haarontwikkeling geven.

↑ Terug naar boven → Prijzen