Powerplate training

2 Powerplates Oefeningen Powerplate

Wat is Powerplate?

Powerplate is een trilplaat waar u op gaat staan, zitten of liggen. De trillingen van de plaat worden overgebracht op de spieren en dit 30 tot 50 maal per seconde. Er is een spierkrachttoename van 20–30% terwijl u maar 30 minuten traint op een zeer aangename manier. In een fitnesscenter bent u vlug een anderhalf uur bezig.

Wat is het effect van de Powerplate?

Anti–cellulitis: de trillingen geven een sterk stimulerende werking op de circulatie van bloed en lymfen. Dit gaat samen met versteviging van bindweefsel, dus minder sinaasappelhuid!

Versteviging van silhouet: door de stimulatie van de spieren wordt uw figuur mooi en aantrekkelijk. Een slap buikje, slappe benen of armen worden snel gecorrigeerd.

Vetverbranding: door verhoogde spieractiviteit is er een grotere vetverbranding.

Revalidatie: Powerplate is een revolutie bij het herstel van spieren en gewrichten vermits de gewrichten onbelast worden getraind. Bijvoorbeeld: MS, ME, fibromyalgie, reuma, CVA, na operatie en spierziekten...

Anti–osteoporose: Recent onderzoek aan de KU Leuven heeft aangetoond dat de botdichtheid verhoogt op 6 maand tijd door een Powerplatetraining.

Hoe gaat uw behandeling in zijn werk?

Ons centrum beschikt over 2 Powerplates, dus is het mogelijk om per 2 te trainen. De eerste les krijgt u een programma dat aangepast is aan uw specifieke behoeften. Iedereen krijgt 30 minuten om te trainen. Om een optimaal resultaat te verzekeren wordt aangeraden om 3 maal per week te trainen gedurende 6 weken. Dit is succes gegarandeerd! Deze sport is zeer populair in België. Er trillen dagelijks duizenden mensen en voelen zich daarna superlekker in hun vel door de stimulatie van de serotonines (gelukshormonen).

↑ Terug naar boven → Prijzen