Proteïnedieet

Het Proteïnedieet: professionele afslankings –en vitaliteitsbegeleiding

  • Meest eenvoudige en snelste manier om gewicht te verliezen
  • Verlies van 80% – 85% vetmassa
  • Met behoud van spiermassa
  • Zonder hongergevoel met behoud van vitaliteit

Hoe werkt het dieet praktisch?

Het dieet bestaat uit proteïnesupplementen die worden bereid met water of sojamelk. Er is een rijke variatie aan smaken gaande van soepen, omeletten, koekjes, pannenkoeken tot... chocomousse. Dagelijks worden er gemiddeld 4 zakjes supplementen ingenomen. Er moeten voldoende hoeveelheden groenten ingenomen worden (rauw, gekookt, gestoomd, in papillot) om nevenverschijnselen tegen te gaan (vezels, vitaminen, mineralen, spoorelementen...) Ook worden mineralen toegevoegd aan het dieet. Het dieet vraagt voldoende vochtinbreng = 1,5 liter water/dag drinken! Daar alle koolhydraten en suikers worden geschrapt van het menu is kalium– en natrium supplementatie vereist.

Hoe lang?

Het dieet werkt in verschillende fasen en naargelang het gewenste gewichtsverlies. Als 3/4 van het af te vallen gewicht bereikt is, zitten we in de laatste fase waarbij een gezond en evenwichtig voedingspatroon wordt aangeleerd.

Wat mogen we verwachten?

Bij strikte toepassing mogen we een gewichtsverlies van 2,5 kg/week verwachten bij de vrouw en tot 3 kg/week bij de man.

→ Prijzen